Cere oferta Cere oferte
Vacante

LONG BEACH HOTEL AND SPA APARTHOTEL

   Shkorpilovtzi, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LONG BEACH HOTEL AND SPA APARTHOTEL, Shkorpilovtzi, Bulgaria

Localizare: pe una din cele mai luni plaje din Bulgaria, la 35 km sud de Varna, la 1 km de centru localitatii Shkorpilovtsi.

Capacitate: 29 de apartament cu 1 dormitory, 7 apartamente cu 2 dormitoare, 2 apartamente ' premier' ( 111.29 mp ) si 3 apartamente prezidentiale ( 214.14 mp ).

Website:http://www.longbeachresort.bg/

Facilitati Hotel: gradina, seif la receptie, seif in camera, internet gratuit in zonele publice ale hotelului, receptie 24 de ore, lift, restaurant, plaja private cu sezlonguri si umbrelute ( contra - cost ).


Facilitati Camere: camerele sunt spatioase, mobilate modern si confortabile si dispun de: aer conditionat, balcon, bucatarie, baie, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, acces gratuit la wireless.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.