Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kaliakria Resort Aparthotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kaliakria Resort Aparthotel, Kavarna, Bulgaria

Localizare: Kaliakria Resort se afla intr-una dintre cele mai pitoresti regiuni de pe litoralului bulgaresc a Marii negre, la aproximativ 60 de km la nord de Varna. Este situat foarte aproape de orasul Balcic, in care se afla recent construitul port modern pentru iahturi şi mici imbarcatiuni cu vele.


Facilitati Complex: receptie 24 de ore, doua piscine mari in aer liber cu sectiune pentru copii şi inca trei piscine mai mici in aer liber amenajate cu sezlonguri, corturi si umbrele, bar, doua restaurante, sala de conferinte, sala de fitness, magazin alimentar, magazin cu marfuri de uz casnic si bunuri de prima necesitate, sectiune pentru copii, paza şi supraveghere 24 de ore, etc.


Facilitati Camere: Studiourile - O camera cu doua paturi, chicineta complet echipata si sufragerie, Aer condtionat individual, TV, DVD, telefon, baie cu cabina duş si incalzire prin pardoseala.


Apartament 1 dormitor - dormitor separat, baie cu cada sau dus si incalzire prin pardoseala, camera de zi cu chicineta complect echipata si sufragerie, salon cu canapea extensibila, aer conditionat individual, TV, DVD, telefon, terasa amenajata.


Apartamente cu 2 dormitoare - 2 dormitoare separate, toate cu doua bai separate cu cada si incalzire prin pardoseala, camera de zi cu chicineta complet echipata si sufragerie, salon cu canapea extensibila , aer conditionat individual, TV, DVD, telefon, terasa amenajata.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Kaliakria Resort Aparthotel, Kavarna, Bulgaria