Cere oferta Cere oferte
Vacante

KAROLINA

4 stele

   Sunny Beach, Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere KAROLINA, Sunny Beach, Bulgaria

Karolina este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach. Complexul este situat la 100 de metri de dune de nisip, la 10 minute de orasul vechi din Nessebar si la 25 km de aeroportul din Burgas.
camereComplex Karolina este un hotel de 4 stele. Acesta ofera 72 de camere duble, 24 garsoniere si 3 camere single si apartamente. mobilier clasic realizat in stilul baroc, amestecare ornamente fine si o gama larga de culori, ofera oaspetilor posibilitatea de a se deda intr-o atmosfera de neuitat drepturi de autor. Accesul la camere este posibila numai cu ajutorul cardului electronic. Toate camerele sunt conectate cu aer conditionat central cu comanda individuala. Fiecare are un mini-bar, telefon, TV prin cablu, baie cu dus, uscator de par, personal buton de alertare, o gama larga de produse cosmetice de hotel, perne anti-alergice. Toate camerele au un balcon privat. Apartamentele si studiourile sunt mobilate in conformitate cu confortul si avantajul tendintele modei si ofera oaspetilor. Toate acestea au propria lor bucatarie, WC, aer conditionat, TV prin cablu, baie cu dus si o terasa spatioasa cu vedere la piscina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.