Vacante

Grifid Sentido Marea

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Grifid Sentido Marea, Nisipurile de Aur, Bulgaria

LOCALIZARE

Sentido Marea 4* este localizat la 10 metri de plaja si 15 km de Varna. Aeroportul International Varna este la aproximativ 30 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata. Piscine: Outdoor Pool, Indoor Pool, Kids MINI Aqua Park (adancime 40 cm). Sezlonguri, prosoape si parasolare.
Aqua Park la Grifid Park Hotel Bolero - doua sectiuni separate pentru adulti si copii.
Grifid Mini Club (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Mini-disco, petreceri tematice.
Wellness & Relax: sauna, bai cu aburi, bai turcesti, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica.
Activitati sportive si de relaxare de grup sau individual: sala de fitness si well-fit zone (terasa pe acoperis), ping-pong, volei pe plaja, darts, polo pe apa, aqua-gym, aqua-jogging, gimnastica, aerobic, pilates, zumba, yoga, tururi cu biciletele.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive si de recreere, spectacole, evenimente si muzica live.
Alte facilitati: parcare privata, servicii de spalatorie, de calcatorie, medicale si schimb valutar.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant, A la Carte Restaurant Food of Bulgaria, Food Truck - snack pe plaja.
Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Blue Bar, Pastry Shop

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, Wi-Fi, seif, minibar, aparat pentru ceai si cafea, baie dotata cu dus, uscator si oglinda cosmetica.

ECONOMY ROOM (28 m2) - Capacitate 2 + 0
DOUBLE ROOM with park/sea side/sea view (30 m2) - Capacitate 2 + 0/2 + 1/3 + 0
PREMIUM ROOM (30 m2) - Capacitate 2 + 0/2 + 1/3 + 0
FAMILY ROOM with park view (40 m2) - Capacitate 2 + 2/3 + 1
FAMILY ROOM with sea view (45 - 50 m2) - Capacitate 2 + 2/3 + 1
Camerele de tip PREMIUM sunt localizate la etaje superioare, au vedere frontala spre mare si au dotari speciale precum halate si papuci, aparat de cafea cu capsule, produse pentru igieNa personala RITUALS, cadou de Bun Venit, acces la o zona privata de pe plaja (cu restaurant si bar) si multe alte beneficii si facilitati exclusive.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Grifid Sentido Marea, Nisipurile de Aur, Bulgaria