Cere oferta Cere oferte
Vacante

Boomerang Residence

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Boomerang Residence, Sunny Beach, Bulgaria

LOCALIZARE: la 300 m de plaja, langa Hotel Vella.

FACILITATI HOTEL: 2 piscine exterioare, sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, teren de mini fotbal, parcare.

FACILITATI CAMERE: Studiouri si apartamente cu 1 dormitor + living si bucatariem baie cu dus si toaleta. Studiourile sunt pentru maxim 2 personae, au bucatarie, baie cu dus si terasa, apartamentele cu 1 dormitor au capanea in living, bucatarie, aer conditionat, baie cu dus, terasa, maximd e cazare 2 adulti + 2 copii. Toate camerele sunt doatate cu: Tv prin cablu, minibar, balcon.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Boomerang Residence, Sunny Beach, Bulgaria