Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aqua Paradise Resort

4 stele

   Nessebar

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aqua Paradise Resort, Nessebar, Bulgaria

Aqua Paradise Resort este situat pe drumul principal Burgas-Varna, lAeng cel mai mare parc acvatic din Balcani. Complexul este la 500 m. departe de plaj Si ocup o suprafaT total de 36 237 mp. Aan verdeat luxuriant se afl cldirea hotelului cu patru etaje, 2 blocuri de studiouri Si apartamente, complex sportiv, un amfiteatru, piscine interioare si in aer liber, centru de conferinte, spa, centru pentru copii, varietate de restaurante Si baruri.

Complexul Aqua Paradise ofer camere duble, camere de familie si apartamente cu un total de 432 de unitTi, oferind lux, stil Si confort.

RESTAURANTE SI BARURI
MAencruri gustoase, buturi rcoritoare si cocktailuri v asteapt in cele dou restaurante tematice si diferite baruri.
Restaurantul principal este situat pe o suprafat de 750 mp si poate gzdui 350 de persoane, care se vor bucura de atmosfer elegant si preparate delicioase din buctria bulgar si international, inclusiv meniuri pentru copii, optiuni vegetariene si vegane.


SPA & SNTATE
Centrul spa modern ofer o gam larg de tratamente de frumusete si de corp. Facilittile includ echipamente moderne de fitness, saun, baie de aburi, jacuzzi, baie turceasc, salon de infrumusetare si o piscin interioar.

SPORT & DIVERTISMENT
Hotelul ofer o varietate de facilitti sportive, inclusiv bowling, 1 terenuri de tenis si 1 teren de sport pentru cei crora le place s rmAn activi.
Cele 2 piscine in aer liber pentru adulti, inconjurate de soare si terase verzi, v ofer posibilitatea de a alege intre 2 zone in functie de preferintele dvs. - zona de relaxare, unde puteti s v relaxati si s v bucurati sau s v bucurati de o zon activ, distins de echipa noastr de animatie.


ACTIVITTILE PENTRU COPII SI TINERI
Copiii sunt oaspetii foarte speciali in Aqua Paradise. in clubul pentru copii, cu o suprafat total de interior si exterior de 330 mp, veti gsi tot ceea ce copiii dvs. au nevoie pentru a v bucura de o vacant plin de distractie.
O piscin pentru copii si o piscin pentru copii in grdin si un sector in piscina interioar sunt la dispozitia tuturor oaspetilor tineri.
O sal special, dotat cu jocuri interactive moderne, asteapt adolescentii s se bucure.

PARC ACVATIC
Toti oaspetii hotelului au acces gratuit la Nessebar 'Aqua Paradise' - cel mai mare si mai atractiv parc acvatic din Bulgaria (40 de acri), cu peste 40 de atractii si facilitti, emisiuni zilnice si jocuri. Parcul acvatic Nessebar este o aventur de unde, cu sigurant, nu vei scpa, iar emotia petrecut va lsa amintiri de neuitat pentru o var incAentat in Bulgaria!

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.