Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Nertili (Sarande), Albania, Albania

Localizare: Hotelul Nertili este situat de-a lungul drumului spre Muntele uka in partea de jos a marii si ofera o vedere uimitoare a golfului Corfu.
Facilitati hotel: la restaurantul hotelului veti gusta preparate delicioase din bucataria traditionala si mediteraneana, insotite de un personal politicos si profesional.
Alte facilitati: parcare gratuita, wireless gratuit, muzica live, locuri de joaca pentru copii, plaja privata.
Dotari camere: hotelul ofera 22 de camere cu vedere la mare, o plaja privata. Camerele sunt prevazute cu TV, aer conditionat, baie, cabina de dus, balcoane cu vedere la mare, uscator de par.
Pagina web: www.hotel-nertili-saranda.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Nertili (Sarande), Albania, Albania