Vacante

Hotel Elba (Durres)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Elba (Durres), Albania, Albania

Localizare: intr-o zona linistita de plaja Iliria din Durres, la 70 m de malul marii.
Descriere: Dyrrah Hotel a inceput sa functioneze la 05 mai 2002. Masa: Pensiune completa Plus-include 2 bauturi locale in timpul meselor (sucuri pentru copii si bere sau vin pentru adulti).
Facilitati hotel: restaurant, pizzerie, bar cu pian, internet Wi-Fi gratuit, piscina in aer liber, piscina pentru copii, plaja privata, bar la piscina, parcare supravegheata video, ping-pong, solar, biblioteca, sala de conferinte, camera de bagaje.
Dotari camere: balcon, TV , minibar, aer conditionat, cabina de dus, prosoape, papuci de casa, uscator de par, birou, seif pentru obiecte personale. Contra cost: room service.
Web: www.hoteldyrrah.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.