Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Arvi

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Arvi, Albania, Albania

Hotelul Arvi oferă un restaurant elegant, acces gratuit la internet Wi-Fi, parcare gratuită si camere cu vedere panoramică dotate cu aer conditionat. Aflat langă portul din Durrës, hotelul este la cativa pasi de institutiile administrative, de afaceri si culturale ale orasului.

Camerele sunt bine luminate, prin intermediul ferestrelor mari. Facilitătile standard includ minibar si TV prin satelit, iar fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr.

Castelul din Durrës cu Turnul Venetian este la aproximativ 150 de metri, la aceeasi distantă cu Muzeul de Arheologie. Teatrul National este la 300 de metri.

Există o statie de autobuz chiar in fata hotelului, iar terminalul de feriboturi este la 5 minute de mers pe jos. Aeroportul din Tirana se află la 25 km, iar capitala este la 36 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.