Cere oferta Cere oferte
Vacante

Renza e Patty

1 stele

   Lido Di Jesolo

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Renza e Patty, Lido di Jesolo, Italia

Localizare : 30 fata de plaja, in zona central langa P-ta Brescia.
Facilitati : Recomandat pentru familiile cu copii.
Facilitati apartamente:
Apartament B1 – B2 (Villa Renzza) living cu chicineta cu canapea dubla extensibila, 1 dormitor cu pat dublu + 1 pat supraetajat, baie, balcon. (la etajul 2).
Apartament C (Casa Patti) : living cu chicineTA, 1 dormitor cu pat dublu, 1 dormitor cu pat supraetajat, baie si balcon.
Apartament D (Casa Patti) : living cu chicineta, baie, 1 dormitor cu pat dublu + 1 pat single, 1 dormitor cu 1 pat single si 1 dormitor cu pat dublu.
Atentie: Intrarile se fac in fiecare zi de Sambata , pe un sejur minim de 7 nopti sau multiplu de 7 nopti.
* 1 umbrela si 2 sezlonguri pe plaja sunt incluse incluse in pret.
GARANTIE OBLIGATORIE : 100 de euro (Se returneaza la plecare).
*1 umbrela si 2 sezlonguri pe plaja incluse incluse in pret.
Atentie: Lenjeria de pat si prosoapele nu sunt incluse in pret si nu se gasesc in apartamente. Turistii sunt nevoiti sa le aduca de acasa.
Servicii extra, obligatorii (la fata locului) :
Consumul de gaz, apa si elctricitate : Apartamente tip A : 60 euro/saptamana ; Apartamente tip B : 65 euro/saptamana ; Apartamente tip C : 70 euro/saptamana ; Apartamente tip D : 75 euro/saptamana
Servicii extra, optionale (la fata locului) : Patut copii : 30 euro/saptamana; Lenjerie de pat : 8 uro/persoana/fiecare schimb ; Pat suplimentar : 40 euro/saptamana.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.