Cere oferta Cere oferte
Vacante

Beau Rivage Pineta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Beau Rivage Pineta, Lido di Jesolo, Italia

Localizare : pe plaja
Facilitati hotel: receptie, 2 lifturi, restaurant cu cina la lumina lumanarilor cu seri tematice italienesti si barbeque, meniu dietetic si vegetarian la cerere, bar, seif, parcare private, piscine pentru copii si adulti, tenis de masa, loc de joaca pentru copii, garaj la cerere. Sporturi: beach voley, inchiriere de biciclete, tenis de masa, teren de tenis.
Facilitati camera: renovate, terasa TV-satelit, radio, telefon, aer conditionat, internet, baie cu dus, uscator de par, minibar.
*1 umbrela si 2 sezlonguri pe plaja incluse incluse in pret.
Pagina internet : http://www.beaurivagepineta.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Beau Rivage Pineta, Lido di Jesolo, Italia