Cere oferta Cere oferte
Vacante

Apartament La Posta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Apartament La Posta, Lido di Jesolo, Italia

Sejur cu intrare doar SAMBATA si iesire SAMBATA.

Localizare La Posta:
Situate in Piazza Brescia, la cca 400m de plaja.

Dotari camere:
Apartament 1 bedroom (maxim 4pax) : are 1 dormitor cu pat dublu, zona de bucatarie complet utilata si dining cu un dival de 2 persoane, TV , baie cu dus, este situat la parter si are o mica gradina, fara wifi. In apartamente nu exista lenjerie si nici prosoape, turistii sunt rugati sa si le aduca personal.

Apartament 2 bedroom (maxim 6pax): este impartit in 2 etaje (unul din ele fiind mansarda); in camera din mansarda exista un pat dublu si unul single, baie cu cada, iar la etajul inferior exista un dormitor cu pat dublu, bucatarie si dining cu un divan de 1 persoana, TV, baie cu dus si balcon, fara wifi. In apartamente nu exista lenjerie si nici prosoape, turistii sunt rugati sa si le aduca personal.


Facilitati hotel: - piscina pentru adulti si copii (deschisa in perioada 01.06-15.09)
- Proprietatea ofera 1 parcare/apartament + 2 sezlonguri si o umbrela pe plaja / apartament. Pentru a doua masina (al doilea loc de parcare) se va percepe o taxa de 50 euro.
- In apartamente nu exista lenjerie pentru paturi si nici prosoape (de baie sau plaja), turistii sunt rugati sa si le aduca personal. Lenjeria se poate inchiria la fata locului, contra cost (aproximativ 10 euro/pers/saptamana), cu mentiunea ca nu va fi schimbata pe durata sejurului. - Prizele sunt de 220V (consumul de curentul electric este inclus)
- Apa calda / apa rece
- butelie de gaz (consumul de gaz este inclus in tarif)

Alte informatii:
-Taxa de statiune se plateste la fata locului - aceasta variaza intre 1-3 euro/pers/zi in functie de unitatea de cazare.
-Pentru turistii care calatoresc cu 2 masini, agentia partenera isi rezerva dreptul de a solicita mutarea uneia din masini in spatiu de parcare independent de unitatea de cazare.
-Solutionarea oricaror probleme se poate face numai la destinatie, va rugam sa contactati de urgenta agentia partenera locala sau agentul dvs.
-Pentru motive de siguranta, oaspetii pot fi rugati sa poarte casti de par (casti de dus)- Nu este permis accesul animalelor de companie-CHECK-IN SAMBATA in intervalul 16:00-18.30
(acesta se face la sediul AURINKO TOURS TRAVEL AGENCY - Piazza Drago 18, Lido di Jesolo)
-CHECK-OUT SAMBATA nu mai tarziu de ora 09:30
-la cazare se va achita un DEPOZIT in valoare de 200-300 euro/apartament

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Apartament La Posta, Lido di Jesolo, Italia