Cere oferta Cere oferte
Vacante

APARTHOTEL SHEILA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere APARTHOTEL SHEILA, Lido di Jesolo, Italia

Localizare: 50m fata de plaja, 2 km fata de central orasului,
Facilitati aparatmente: cazarea se face in studioruri sau in apartamente cu 2 dormitoare, modern mobilate, cu bucatarie complet echipata chiar si cu masina de spalat vase, frigider, cumptor cu microunde, izolate fonic, exista un serviciu de curatenie zilnica, piscina, balcon, acces internet, 1 umbrela si 2 sezlonguri sunt incluse in pret.
Bilo: apartament cu 1 dormitorsi 1 living, baie cu dus, uscator de par, 2 terase, 2 LCD TV-sat, seif, telefon, bucataria este echipata cu vesela, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, acces internet.
Mono: dormitor + bucatarie, TV-sat, seif, balcon, baie cu dus, uscator de par, bucataria este echipata cu vesela, masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde, acces internet.
Pagina internet:http://www.aparthotelsheila.net


ATENTIE!!! OBLIGATORIU: garantie 100 euro/apartament la fata locului


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie APARTHOTEL SHEILA, Lido di Jesolo, Italia