Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Akti (Molivos), Lesbos, Grecia

Localizare: Hotel Akti este un hotel de top si se afla localizat la doar 1 km de Molyvos pe Insula Lesbos, aflandu-se in mijlocul unui paradis natural ce imbina avantajul de a fi aproape de mare cu natura rustica specifica insulei.
Facilitati hotel: piscina exterioara, piscina copii, teren de tenis, restaurant interior si exterior lounge cu TV satelit, room service non-stop, internet wifi gratuit, gradina,parcare privata,shuttle frecvent pana in Molyvos.


  Taxe locale

  In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


  Alte informatii privind unitatea de cazare:

  Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

  Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

  Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

  La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
  Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
  Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


  Locatie Akti (Molivos), Lesbos, Grecia