Cere oferta Cere oferte
Vacante

Le Chalet du Mont Vallon Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Le Chalet du Mont Vallon Resort, Les Menuires, Franta

Hotelul este amplasat doar la 200 m de centrul statiunii les Bryeres, la poalele teleschiurilor si la 750 m de lacul Les Bruyères.

Facilitati:

Camere: apartamente moderne in stil Savoy, cu balcon si vedere la munte. Toate apartamentele au o zona pentru servirea mesei, o chicineta echipata cu minibar si masina de spalat vasele, cuptor, cafetiera si fierbator). Internet WI-Fi gratuit in toate apartamentele.

Hotel: receptie, piscina interioara incalzita, centru spa & fitness, sauna, hammam, lounge cu semineu, restaurant cu bucatarie traditionala, parcare privata.

Intrari: in fiecare samabata, sejur de minim 7 nopti.

Taxa de statiune se achita la fata locului

Garantie 400 euro.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Le Chalet du Mont Vallon Resort, Les Menuires, Franta