Cere oferta Cere oferte
Vacante

Villagio Maistro (Agios Ioannis)

3 stele

   Agios Ioannis

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Villagio Maistro (Agios Ioannis), Agios Ioannis, Grecia

Descriere:

Complexul hotelier Villagio Maistro este o destinatie ideala pentru cei care cauta confort, servicii de calitate, armonie si relaxare. Complexul are o suprafata de 12.000 mp, cu 11 maissonete construite in 5 cladiri tip bungalow si 30 de apartamente construite in 6 cladiri independente, inconjurate de gradina, spatiu verde si maslini.



Localizare:

Hotelul se gaseste in Insula Lefkada, la 1,5 km distanta de orasul Lefkas, capitala insulei si la numai 600m distanta de plaja Ai-Giannis, plaja catalogata Blue Flag, cu nisip fin si apa transparent-cristalina. -DOTARI CAMERE: Toate camerele au in dotare bucatarie utilata, cuptor, , baie cu dus,cosmetice, uscator de par, A/C, TV-satelit, balcon sau terasa, CD player.



facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor o gama variata de facilitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, internet WI-Fi, Bar, Barbecue, parcare, receptie, rent a car, doctor, serviciu de curatatorie, sala fitness, teren minifotbal, teren de basket, tenis de masa, biliard, loc de joaca pentru copii.



Plaja:

Plaja se gaseste la numai 600m distanta de hotel, catalogata Blue Flag, cu nisip fin, apa curata si intrare progresiva.



Tip masa:

Mic dejun.



http://www.maistro.gr/index2.htm

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.