Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Villa Verde Fenia, Lefkada, Grecia

Situata la numai 500 de metri de plaja distinsa cu steag albastru Agios Ioannis, Villa Verde Fenia este inconjurat de o gradina plina de copaci si de flori, in care este si o caruta. Acesta ofera spatii de cazare in sistem self-catering, cu acces Wi-Fi gratuit. Este disponibil un gratar comun.
Toate studiourile au aer conditionat si un balcon mobilat, cu vedere la gradina luxurianta. Fiecare studio are paturi de fier sau tavan cu grinzi, fiecare ofera o chicineta cu mini-frigider, aragaz si ustensile de bucatarie. Se ofera un televizor si articole de toaleta gratuite.
La aproximativ 1 km puteti gasi un mini market si taverne locale. Cel mai apropiat bar este la 2 km, in orasul Lefkada.
Villa Verde Fenia este situat la aproximativ 19 km de portul Nydri. Aeroportul Aktion este la 23 km. Proprietatea ofera o parcare umbrita gratuita.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.