Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Summertime Inn (NIKIANA), Lefkada, Grecia

Localizare:
Summertime Inn este un complex nou construit la 120 de metri de plaja i la 50 de metri de centrul localittii Nikiana, pe insula Lefkada.

Facilitati camere:
Apartamentele sunt prevazute cu un televizor, televiziune prin cablu / satelit si o baie privat. Un mini-bar, un DVD player i un frigider pot fi gasite n fiecare apartament din complexul de apartamente. Complexul de apartamente are mai multe apartamente supradimensionate pentru a gazdui familii.

Facilitati hotel:
Summertime Inn ofer Wi-Fi gratuit, o piscin n aer liber si un birou de nchirieri auto, impreuna cu apartamente izolate fonic, cu Wi-Fi gratuit. Cand vremea este frumoasa, o terasa n aer liber ofera un loc frumos pentru a v relaxa. Cu un cadru relaxant, barul Summertime Inn ofer o gam de buturi premium. Summertime Inn ofer locuri de parcare gratuite pentru oaspeii care cltoresc cu maina.

http://www.summertimeinn.gr/en/index.php

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Summertime Inn (NIKIANA), Lefkada, Grecia