Vacante

Scorpios Hotel and Apartments

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Scorpios Hotel and Apartments, Lefkada, Grecia

Hotelul Scorpios are o amplasare convenabila, la 1 km de cosmopolitul Nidri si la 17 km de orasul Lefkada, punand la dispozitie o piscina cu vedere la Marea Ionica si la insulele din apropiere. Hotelul ofera un restaurant care serveste delicatese traditionale, un caf?? bar si acces Wi-Fi gratuit in zonele publice.
Apartamentele cu aer conditionat sunt decorate simplu cu mobilier din lemn si fier, fiind dotate cu TV, chicineta, ustensile de bucatarie si frigider. Acestea ofera deschidere spre un balcon cu vedere la mare.
Restaurantul hotelului serveste mancaruri traditionale grecesti si mediteraneene, preparate cu ingrediente proaspete si locale. Cafe barul, deschis de dimineata devreme, ofera o mare varietate de cafea, deserturi, cocktailuri si bauturi.
Hotelul Scorpios este la doar 1 km de satul Nidri, unde se gasesc numeroase restaurante, cluburi de noapte si magazine, precum si un centru de sporturi acvatice. Zilnic, din Portul Nidri pleaca croaziere spre Ithaca, Kefalonia si Meganissi. Hotelul este situat la 100 de metri de mare.nbsp;


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.