Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROUDA BAY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere ROUDA BAY, Poros - Mikros Gialos, Grecia

Sport si divertisment
Pe plaja activitatile principale si preferate sunt inot si bronzare. Dar in afara de aceasta, daca doriti ceva adrenalina puteti practica unele din urmatoarele activitați: plimbare cu paddleboat, puteti inchiria o canoe, barci mici și jet skiuri. In afara de plaja puteti sa va bucurati de echitatie, plimbari pe jos, sau puteti inchiria o bicicleta pentru a cunoaste frumusetea acestei zone.

Website
www.roudabay.gr

Drinks & Food
Turistii pot savura in restaurantul hotelului specialitati traditionale ale insulei dar si produse internationale, iar micul dejun se serveste la snack bar.

Localizare
Hotelul Rouda Bay este situat in fata plajei organizate, Mikros Gialos, in localitarea Poros, un sat pescaresc in partea de sud a insulei. Cele mai apropiate orase sunt Nidri la 15 km ( unul dintre cele mai importante obiective turistice de pe insula) si Lefkada ( la cca 32 km distanta). Hotelul este o unitate ce ofera cazare in spatii complet utilate cu facilitati exceptionale alaturi de servicii prompte si un personal amabil.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.