Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pantheon Villas, Lefkada, Grecia

Villas Pantheon ofera vile cu administrare proprie si apartamente cu doua etaje in Agios Nikitas, la 2 km de Plaja Kathisma. Are 2 piscine cu terasa cu sezlonguri si o camera de sedere cu TV prin satelit.


Casutele si vilele cu aer conditionat sunt independente, cu terasa privata sau balcon. Fiecare are o camera de sedere mobilata, cu TV prin satelit si CD player si cu o bucatarie complet echipata, cu masina de spalat vase, masa si cuptor cu microunde.


Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la internet prin cablu in zona publica, precum si in vilele sau bungalourile unde sunt cazati.


Hotelul este situat la 3 km de centrul din Agios Nikitas. Orasul Lefkada se afla la 12 km distanta. Se ofera si parcare privata gratuita.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.