Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Odysseion, Lefkada, Grecia

Odysseion este un hotel din statiunea Vassiliki, insula Lefkada, cu facilitati moderne si camere confortabile. Acesta este situat la 150 m distanta de de plaja. Marea este potrivita pentru inot si oferta conditii ideale pentru wind surfing in golful Vassiliki. Centrul localitatii Vassiliki este la aproximativ 300 m distanta de hotel. Statie de autobuz exista la 200 m. Cazare: camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, TV, telefon, seif, acces internet wireless, frigider si balcon. Bucatarie exista doar in camerele duble si family cu vedere la piscina.
Facilitati / servicii: piscina exterioara, parcare, loc de joaca pentru copii, room service.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.