Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Nostos Hotel (Perigialion) (F)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Nostos Hotel (Perigialion) (F), Lefkada, Grecia

Hotelul Nostos functioneaza din 1988. Este o categorie C, afacere traditionala administrata de o familie. Cladirea a fost construita in stil traditional. Este la 100 m distanta de cea mai apropiata plaja si are vedere la Prigiponisia. Daca preferati sa va petreceti vacanta in locuri pitoresti si zone linistite, atunci hotelul Nostos este ceea ce ati cautat pentru vacanta dvs.

Hotelul Nostos are 26 de camere. Dou dintre camere sunt single, iar celelalte douazeci si patru sunt camere duble care pot fi transformate in camere cu trei paturi. Toate camerele sunt dotate cu o baie privata, telefon, TV, frigider si aer conditionat. Pentru siguranta bunurilor valoroase ale clientilor exista un seif central. Hotelul dispune de parcare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Nostos Hotel (Perigialion) (F), Lefkada, Grecia