Cere oferta Cere oferte
Vacante

Maistros Apartments

3 stele

   Lefkada

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Maistros Apartments, Lefkada, Grecia

Maistros Apartments se afla in Tsoukalades si ofera unitati de cazare cu WiFi gratuit si gradina cu piscina in aer liber si vedere la munte.
Toate unitatile ofera TV cu ecran plat si chicineta complet utilata, cu cuptor, frigider si aparat de cafea. Fiecare unitate are balcon cu vedere la piscina.
In gradina se afla si un gratar ce poate fi folosit in comun de turisti.
Orasul Lefkada este situat la 4,2 km de unitatea de cazare, iar orasul Arta se afla la 47 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul National Aktio, situat la 14 km de Maistros Apartments.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.