Cere oferta Cere oferte
Vacante

Kastro Maistro (Agios Ioannis) (F)

3 stele

   Agios Ioannis

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Kastro Maistro (Agios Ioannis) (F), Agios Ioannis, Grecia

Descriere:

Proiectat atat pentru turisti cat si pentru calatorii de afaceri, Kastro Maistro Hotel este situat ideal in Agios Ioannis fiind una dintre cele mai populare locatii din oras. De aici, oaspetii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oras plin de viata are de oferit. Cu locatipropice, hotelul ofera acces facil la destinatiile de neratat ale orasului.

Kastro Maistro Hotel ofera servicii impecabile si toate dotarile esentiale pentru a inviora turistii.

Acest hotel ofera numeroase facilitati in incinta pentru a satisface si cei mai exigenti oaspeti.



Localizare:

Grupul de apartamente recent construit, Kastro Maistro, se afla in zona Ai Giannis, la 1,5 km de orasul Lefkada si la 600 m de fascinanta plaja Ai Giannis, care se intinde 3 km in jurul golfului.



Facilitati hotel:

Piscina, bar la piscina, gradina, internet wireless in zonele publice, gratar, parcare, receptie, teren de joaca pentru copii.



Dotari camera:

Toate camerele de oaspeti dispun de facilitati moderne pentru a asigura un sentiment de confort de neegalat. Apartamentele Maistro Kastro sunt situate la poalele muntelui si toate apartamentele au o vedere panoramica la mare. Camerele au bucatarie, baie, aer conditionat, TV prin satelit, balcon.



http://www.maistro.gr/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.