Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Crystal Waters (Nikiana), Lefkada, Grecia

Unde se intalnesc cerul albastru si terenul verde, la poalele muntelui pitoresc Skaros, la 200 de metri distanta de frumosul oras Nikiana, puteti gasi Hotelul Crystal Waters. Construit in 2018, aceast cazare va va oferi momente de neuitat la piscina si relaxare intr-una dintre suitele spatioase, care au fost decorate individual la cele mai inalte standarde. Ofera 28 de suite de lux, fiecare cu un aspect unic, decor exceptional si o selectie atenta din materiale de cea mai buna calitate.


Aici va puteti incepe ziua cu un mic dejun grecesc traditional, va puteti bucura de pranzul langa piscina si va puteti incheia ziua cu o experienta gastronomica la restaurantul Sapphire.


Faceti-va confortabil la Crystal Waters si aveti grija de bunastarea dvs. cu un tratament special in centrul spa si wellness.


Crystal Waters a fost creat pentru dorinta ta de a deveni una cu lumina Greciei, albastrul cristal al Marii Ionice si muntii verzi ai insulei Lefkada.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Crystal Waters (Nikiana), Lefkada, Grecia