Cere oferta Cere oferte
Vacante

SUN HALL BEACH HOTEL APARTMENTS

3 stele

   Larnaca, Cipru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SUN HALL BEACH HOTEL APARTMENTS, Larnaca, Cipru

Descriere: Complet renovat Sun Hall Beach Hotel Apts. ofera apartamente cu 2 dormitoare, 1 dormitor si garsoniere care pot gazdui pana la 4 persoane si sunt dotate cu tot confortul pentru un sejur scurt sau lung in Larnaca.

Locatie : Sun Hall Beach Hotel Apts. se afla chiar pe plaja Phinikoudes, asa ca seara faceti o plimbare pe malul marii, mancati, beti, petreceti si intalniti oameni din toata lumea.

Dotari camera: Apartamentele sunt mari, confortabile si si detin o chicineta complet echipata. Toate camerele au aer conditionat si baie privata, cu cabine de dus si cazi.

Web site: http://sunhallbeachhotelapts.com/photos.htm

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.