Cere oferta Cere oferte
Vacante

PALM BEACH

4 stele

   Larnaca, Cipru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PALM BEACH, Larnaca, Cipru

Bine 7.7 Booking.com Hotelul cu vechime si popularitate in randul vizitatorilor a fost renovat si imbunatatit, oferind servicii si facilitati de 5*. Plaja cu nisip este tivita de palmieri si inconjurata de gradini colorate. Hotelul este recomandat familiilor cu copii si celor care doresc sa exploreze insula. SPA & Welness
Centrul wellness are piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, solarium, sala de masaj si ofera o serie de tratamente corporale si faciale.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: 2 terenuri de tenis cu iluminat nocturn, un teren de squash, tenis de masa, centru wellness, 2 piscine exterioare (una semiolimpica si una stil laguna in compelxul de bungalow-uri), 1 piscina interioara incalzita, slaa de fitness, sporturi nautice pe plaja (contra cost), scuba diving. La 6 km de hotel exista bowling, Go-carting si o herghelie.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina. Exista si supliment pentru pranz. Hotelul are un restaurant bufet, 3 restaurante A la Carte (2 internationale si o taverna traditionala) si 4 baruri (2 in hotel, unul pe plaja si unul in zona bungalow-urilor).

Localizare
Hotelul este situat la numai cativa metri de plaja cu nisip a Golfului Larnaca, intr-o gradina tropicala. Aeroportul este la 14 km, iar centrul orasului Larnaca este la 6 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.