Vacante

Mariandy

2 stele

   Larnaca Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Mariandy, Larnaca, Cipru


Localizare
Hotelul Mariandy este situat in zona turistica, la numai 6 km de centrul oraului Larnaka i la 15 km de Aeroportul Larnaka.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum restaurant principal, bar, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, pool bar, receptie deschisa 24h, serviciu rent a car, inchirieri biciclete, parcare, servicii medicale, servicii de spalatorie, acces internet (contra cost).

Dotari camere
Hotelul detine 58 de camere standard spatioase, dotate cu mocheta, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, sei, baie cu dus si uscator de par, acces internet wireless (contra cost).


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Mariandy, Larnaca, Cipru