Cere oferta Cere oferte
Vacante

LARCO HOTEL

2 stele

   Larnaca, Cipru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LARCO HOTEL, Larnaca, Cipru

LARCO HOTEL 2*, Larnaca LOCALIZARE: Larco este un hotel complet renovat, in adevaratul stil cipriot, aflandu-se intr-o zona rezidentiala linistita - la aproximatin 15 min distanta de centrul turistic si comercial. CAZARE: Hotelul dispune de 55 camere echipate cu: baie cu cada sau dus, balcon, telefon direct, TV, aer conditionat/ incalzire centrala. FACILITATI: receptie 24h, bar, Coffee lounge, games room, sauna, sala de sport, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, restaurant, terasa si gradina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.