Cere oferta Cere oferte
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Valerios, Kriopigi, Grecia

Situated just a 19-minute from Kriopigi Beach, Hotel Valerios stands as a welcoming 3-star establishment in Kriopigi, boasting a charming garden and a tour desk. The property offers a amenities such as a 24-hour front desk, airport transportation, attentive room service, and complimentary WiFi accessible throughout.The hotels proximity to Kripogi Beach at 1.6 kilometers and the Anthropological Museum Cave of Petralona at 50 kilometers make it an ideal hub for exploration. Thessaloniki Airport is the nearest at 80 kilometers from Hotel Valerios.
Rooms:
Double room 2-3 pax, max 2 adults
Triple room 2-3 pax, max 3 adults

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Valerios, Kriopigi, Grecia