Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

The Tubkaak Krabi Boutique Resort

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Tubkaak Krabi Boutique Resort, Krabi, Thailanda

Localizare:
Krabi este destinatia ideala de vacanta pentru cei ce cauta relaxarea in sudul Thailandei. Provincia, situata intre Phang Nga si Trang, ofera peisaje uimitoare atat pe mare, cat si in adancul acesteia.
Tubkaak inseamna intocmai-casa pentru calatori, parca pozitionat in adancimile lumii, sub calmul Marii Andaman. Locul promite cele mai frumoase apusuri pe stanci din calcar, briza proaspata, rafinament si romantism.

Facilitati hotel:
Printre facilitatile pe care le pune la dispozitie, hotelul detine o librarie, o sala de fitness, un magazin, o sala de sedinte, doua restaurante, o piscina.

Facilitati camere:
The Tubkaak prezinta o arhitectura specific locala, creand un spatiu destinat ambiantei calde si relaxante.
Acoperisul fiecarei cladiri din complex prezinta o curbura distincta, cu detalii realizate din coaja de nuca de cocos si lemn de tec.
Spatiile de cazare sunt unice, prin elemente decorative si scheme de culori, mobilierul de calitate.
Caracteristicile specifice tuturor camerelor sunt cada in aer liber, televiziunea prin satelit, DVD player, frigider, minibar, aparat de cafea, geanta si prosoape de plaja, acces gratuit la internet tip wifi.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.