Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Peace Laguna Resort, Krabi, Thailanda

Localizare: Peace Laguna Resort and Spa se afla la 5 minute de mers pe jos de zona Ao Nang. Hotelul se afla intr-o laguna linistita din Krabi, la 19 Km fata de aeroportul Krabi si la 58 km de aeroportul din Phuket.nbsp;
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 149 camere mobilate cu gust, receptie, restaurant (unde se pot servi preparate thailandeze si internationale), lobby lounge, serviciu de transfer, rent a car, camera de bagaje, schimb valutar, acces internet Wi-Fi, sala de conferinte, magazin de suveniruri, servicii medicale la cerere, trei piscine exterioare, mini-club, teren de joaca pentru copii, tenis de masa,nbsp; baby-sitting, centru SPA.
Facilitati camere: Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat si pun la dispozitia oaspetilor papuci de casa, frigider, mini bar, baie privata dotata cu o cada separata si halate de baie.
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.