Vacante

Platanista (K)

4 stele

   Psalidi

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Platanista (K), Psalidi, Grecia

Descriere: Cu o arhitectura unica ce combina stilul post modern mediteranean cu cel venetian, hotelul aflat la Marea Egee este simplu, insa cu un aspect impresionant, special pentru oaspetii ce vor sa experimenteze ceva extraordinar.

Localizare: 200 metri de plaja, 3 km de orasul Kos, 25 km de aeroport.

Dotari camera: aer conditionat, TV, minibar, telefon, baie.
Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina, sauna, jacuzzi, teren de tenis, bar la piscina, echipa de animatie, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii
Website: http://www.platanista.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.