Cere oferta Cere oferte
Vacante

JollyKop Mountain Village

4 stele

   Kopaonik

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere JollyKop Mountain Village, Kopaonik, Serbia

Locatie : situat la 6km de centrul Kopaonik si la 2.5km de cel mai apropiat teleski in Sunana Dolina

Studio / apartament: JollyKop Mountain Village este un complex de cinci cldiri care conin 96 de apartamente i studiouri. Fiecare studio i apartament are o bucatarie complet utilata (aragaz, frigider, vesela si tacamuri), o mas i scaune, baie (du / WC), usctor de pr i TV.

Facilitati hotel: complex de apartamente în coninutul su are un restaurant cu o frumoasa vedere panoramica,centru internet, loc de joac pentru copii, Sony Play col staie, mini market, magazin de suveniruri, mini spa i sal de masaj.

Cazare:

*Studio 0 +1 - canapea extensibila - max 2 persoane

*Studio 2 +0 - pat de dimensiuni standard i canapea extensibil (90x185) - max 2 persoane

*Studio 1 +1 - trei locuri canapea si fotoliu pat (90x185) - max 3 persoane

*2 +1 apartament - camer de zi cu canapea extensibila (200x140) i un dormitor cu un pat dublu (200x160) - max 4 persoane

*3 +1 apartament - camer de zi cu canapea extensibila (200x140) + canapea extensibila (90x185) i un dormitor cu un pat dublu (200x160) - maxim 5 persoane.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.