Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BRZECE CENTER APARTMENTS, Kopaonik, Serbia

Suntem o nouă unitate din Brzeće, deschisă pe 15 decembrie 2018. Situată la 18 km de centrul de schi Kopaonik si la o altitudine de aproximativ 1070 m.

Complexul este alcătuit din două clădiri, care au patru intrări separate situate pe mai multe etaje diferite, precum și un garaj subteran cu peste 30 de locuri de parcare pe care oaspeții noștri să le folosească, gratuit, in functie de disponibilitate și 4 garnituri VIP care pot fi rezervate cu costuri aditionale.
Pentru oaspeții noștri există o recepție deschisă de la 7 dimineața.
În complexul nostru există 83 de apartamente cu structuri și dimensiuni diferite. Apartamentele pot găzdui între 2 și 6 persoane, în funcție de tipul acestuia. Cele mai mici dintre apartamentele noastre măsoară 25 m², în timp ce cele mai mari măsoară 50 m².

Descriere camere:
Bucatarie echipata, frigider, asternuturi si prosoape, acces WIFI gratuit, TV si cablu TV, baie, uscator de par, seif.
Studio pentru 2 persoane: o canapea extensibila pentru doua persoane
Studio pentru 3 persoane: o canapea extensibilă pentru două persoane și un singur fotoliu pat)
Apartament pentru 4 persoane: 2 paturi single și o canapea pentru două persoane sau un pat dublu și o canapea pentru 2 persoane
Apartament pentru 5 persoane: 2 paturi single, o canapea extensibila si un fotoliu pat jumbo sau un pat dublu, o canapea extensibila si un fotoliu pat
Apartament pentru 6 persoane: un pat dublu, două paturi single si o canapea pentru două persoane

Descriere facilitati:
Receptie, parcare, camera de schi echipata, serviciu de spalatorie (contra cost).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie BRZECE CENTER APARTMENTS, Kopaonik, Serbia