Cere oferta Cere oferte
Vacante

MSC FANTASIA

4 stele

   Port, Kiel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MSC FANTASIA, Kiel, Germania

MSC Fantasia este un vas elegant care imbina atomosfera mediteraneana cu design-ul modern. Este mai lung decat inaltimea Turnului Eiffel si in cele 1.637 cabine si suite poate gazdui peste 4.000 de pasageri. La bord va asteapta multa distractie in Aqua Park-ul cu cele 150 de fantani muzicale iluminate si tobogane ale sale dar si in piscina cu acoperis retractabil si cinematograful 4D. Daca dupa atata voie buna vi se face pofta de mancare nu trebuie sa va faceti griji. La bordul MSC Fantasia sunt o multime de locuri unde se gaseste mancare la orice ora, de la pizzeria Zanzibar pana la somptuosul restaurant Red Velvet decorat cu candelabre din sticla de Murano. Faceti o pauza de la toata agitatia si savurati o salata de fructe in zona speciala de pe vas destinata exclusiv adultilor.

Descriere camere:
Vasul dispune de 294 cabine interioare, 93 exterioare cu geam sau hublou, 1.143 cabine cu balcon (undele cu vedere obstruata) si 107 Suite de diferite tipuri.
Cabinele interioare dispun de pat dublu care poate fi transformat in 2 paturi individuale, climatizare centralizata, TV, telefon, seif, minibar (contra cost), Internet wi-fi (contra cost), baie proprie cu cabina de dus. Au dimensiunea totala de aproximativ 13mp.
Cabinele exterioare cu geam sau hublou dispun de pat dublu care poate fi transformat in 2 paturi individuale, climatizare centralizata, TV, telefon, seif, minibar (contra cost), Internet wi-fi (contra cost), baie proprie cu cabina de dus. Au dimensiunea totala de aproximativ 12mp.
Cabinele cu balcon dispun de pat dublu care poate fi transformat in 2 paturi individuale, climatizare centralizata, TV, telefon, seif, minibar (contra cost), Internet wi-fi (contra cost), baie proprie cu cabina de dus. Au dimensiunea totala de aproximativ 17mp. Unele dintre cabinele cu balcon Bella pot avea vedere obstruata.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.