Cere oferta Cere oferte
Vacante

POMEGRANATE SPA HOTEL

5 stele

   Kassandra, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere POMEGRANATE SPA HOTEL, Kassandra, Grecia

Superb 9.1 Booking.com Hotelul este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri nou construite in Halkidiki, si se afla la 3 minute de plaja cu nisip, la 1 km de centrul orasului Nea Potidea, 5 km de Nea Moudania si 55 km de aeroportul din Salonic. Este recomandat amatorilor de lux si servicii de exceptie, precum si celor care doresc sa se rasfete in cel mai renumit centru Spa din Grecia. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Wellness
Considerat a fi cel mai bun din Grecia si unul dintre cele mai bune din bazinul mediteranean, centrul SPA se intinde pe o suprafata de 1800 mp si ofera o varietate de tratamente faciale si corporale, piscina interioara cu 7 spati separate de relaxare, sauna finlandeza si ruseasca, cel mai mare hammam bizantin din Grecia, diverse camere cu aburi aromatizati, o sala de crioterapie, dusuri-ceata, bai cu jacuzzi, reflexologie, terapie cu namol, diverse tipuri de masaj, salon de cosmetica si coafura. Accesul este gratuit pentru toti oaspetii hotelului (peste 16 ani) si are program zilnic intre 10:00-20:00.

Drinks & Food
Hotelul are un restaurant principal tip bufet in care se servesc micul dejun (7:00-10:00) cu produse traditionale grecesti si in fiecare duminica, sampanie, si cina (19:00- 21:30), tinuta este obligatorie), un restaurant gourmet deschis pentru cina (19:00-00:00) si o taverna deschisa la pranz si la cina (12:00-0:00) care serveste preparate traditionale grecesti si peste proaspat.

Sport si divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, oaspeti hotelului au la dispozitie: doua terenuri de tenis, un teren pentru lectii de tenis, inchiriere biciclete, programe de animatie, intreceri si concursuri sportive, sporturi nautice, scuba diving, piscina exterioara, piscina cu apa de mare, piscina pentru copii, piscina interioara, karaoke, centru fitness.

Localizare
Hotelul luxos este situat pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki, pe malul marii, la 3 minute de plaja cu nisip, 1 km de centrul orasului Nea Potidea si 5 km de Nea Moudania. Aeroportul din Salonic se afla la 55 km. Sezlongurile si umbrelele de pe plaja sunt gratuite.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.