Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sissy

3 stele

   Kamena Vourla

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sissy, Kamena Vourla, Grecia

Hotelul Sissy este o afacere de familie de 3-4 generatii. Camerele minimaliste, buna pozitionare si preturile avantajoase fac din acest hotel alegerea ideala pentru cei care doresc odihna si relaxare .
-LOCALIZARE:
In imediata apropiere a plajei si la doar cateva minute de portul Ag. Konstantinos, hotelul este pozitionat ideal in statiunea Kamena Vourla.
-DOTARI CAMERE:
Hotelul dispune de 102 camere toate cu vedere la mare. Toate camerele dispun de: balcon, incalzire centralizata, A/C, TV, minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par.
-FACILITATI HOTEL:
Restaurant, piscina interioara si exterioara, incalzire centralizata, 2000mp de gradina langa plaja, mic dejun american, 2 Sali de conferinta, biliard, ping-pong,serviciu masaj.
-PLAJA:
Plaja publica cu nisip.
-TIP MASA:
Mic dejun.
-ALTE INFORMATII:
Website: www.hotelsissy.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.