Cere oferta Cere oferte
Vacante

Oasis Hotel

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Oasis Hotel, Kalo Nero, Grecia

Situat in satul Kalo Nero din Kyparissia, la doar 15 metri de plajă, hotelul Oasis oferă o piscină cu apă de mare si un centru spa. Asigură unităti de cazare in sistem self-catering cu acces gratuit la internet Wi-Fi si balcon cu vedere la mare, intr-o zonă de 7.000 m². Toate unitătile dotate cu aer conditionat ale hotelului Oasis includ o chicinetă cu facilităti de gătit, frigider si aparat pentru prepararea de cafea. De asemenea, au zonă de luat masa si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Micul dejun tip bufet este servit zilnic in sala de mese luminoasă. Puteti savura cafea si băuturi de la bar pană seara tarziu. Pranzul si cina includ retete locale si internationale. Optiunile de wellness disponibile la hotel includ o cadă cu hidromasaj, masaje si un centru de fitness. Oaspetii mai tineri se pot bucura de locul de joacă al proprietătii. La distantă mică de proprietate, oaspetii pot vizita Templul lui Apollo, Cascadele Neda si situl arheologic din Messini. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Oasis Hotel, Kalo Nero, Grecia