Cere oferta Cere oferte
Vacante

Natura Club and Spa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Natura Club and Spa, Kalo Nero, Grecia

Acest hotel este situat intr-o livadă de măslini de langă golful Kyparissia, la 700 de metri de Marea Mediterană. Acesta are piscină și unități de cazare cu balcon și vedere la mare. Se oferă WiFi gratuit. Toate unitățile de cazare de la Hotelul Natura Club au aer condiționat și internet gratuit. Acestea includ TV prin satelit și baie privată. Hotelul are un lounge cu TV, iar oaspeții se pot relaxa citind o carte langă piscină. Restaurantul cu bar oferă mese generoase și băuturi reci. Hotelul poate organiza servicii de inchirieri auto pentru oaspeții care doresc să viziteze localitățile din apropiere. Orașele Kalo Nero și Kyparissia se află la 5 km, respectiv 10 km de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Natura Club and Spa, Kalo Nero, Grecia