Cere oferta Cere oferte
Vacante

Famissi Hotel

3 stele

   Kalambaka

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Famissi Hotel, Kalambaka, Grecia

Locatie
Kalambaka, la poalele celebrelor roci meteorice, la 22 km de orasul Trikala, 219 km de Salonic, 231 km de aeroportul international din Salonic.
Recomandari
Hotel mic si confortabil, situat la poalele maiestuoasei Meteora. Construit in stilul arhitectural traditional, ofera camere confortabile si moderne, un restaurant, acces la internet, servicii de inalta calitate.


Descriere camere
Hotelul dispune de un total de 46 de camere (~ 18-20 m):  Singles, Doubles, Triples.Facilitati camera: aer conditionat, incalzire, TV prin satelit, telefon, cada/dus, uscator de par, radio, acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon, vedere la Meteora.Servicii zilnice de menaj; schimbarea lenjeriei - de 2/3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.