Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amalia Hotel and Conference (Kalambaka)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Amalia Hotel and Conference (Kalambaka), Kalambaka, Grecia

Recomandari
Hotelul este construit in stil traditional grecesc. O gama de camere confortabile si apartamente, 2 restaurante, 4 sali de conferinte, room service, acces internet. Piscina superba: turistii se pot bucura de proaspat si racoros in timp ce se bucura de vederi minunate la stancile Meteora. O atmosfera calda si confortabila a hotelului dispune de elemente de interior original: bucati de lemn, canapele mina si confortabil. In seara, frumos pentru a asculta muzica in barul cu pian, cu un semineu.


Descriere camere
Un total 172 camere: Slassic Singles & Doubles (~ 27 m), Superior Rooms (~ 27 m), Classic Suites & Superior Suites (~ 75 m).  FacilitatiAer conditionat, incalzire, TV prin satelit, cu ecran plat TV, birou de lucru, telefon direct, acces la internet Wi-Fi (contra cost), seif - gratuit (disponibil in unele camere), frigider, baie / dus, telefon in baie, uscator de par, balcon / terasa (camerele superioare).Double Superior  cu seif si balcon.Superior Suite De lux dintr-un dormitor, dormitor si camera de zi, 2 TV cu ecran plat, seif, mini-bar, 2 bai, papuci, balcon mare.Classic Suite De lux dintr-un dormitor, dormitor si camera de zi, 2 TV cu ecran plat, seif, mini-bar, 2 bai, papuci de casa, fara balcon. Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.