Cere oferta Cere oferte
Vacante

La Luna Studios - Kala Nera

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere La Luna Studios - Kala Nera, Kala Nera, Grecia

LaLuna - Kala Nera - Pelion,Pelion - Kala Nera,37010,Thessalia, Grecia

Prezentare oficiala hotel:https://laluna.gr/en/

Pentru iubitorii devacante active, Pensiunea La Luna este alegerea perfecta, datorita situarii deexceptie de care se bucura. Localizata intr-o gradina luxurianta, la doar 30 demetri de plaja cu steag albastru din Kala Nera, La Luna este de asemeni aproapede magazinelecare vand produse locale traditionale, de cafene si restaurante, plaje izolatesau plaje prevazute cu sezlonguri si umbrele.


Relaxare activa:de-a lungul lunilor de vara sunt organizate plimbari romantice cu barci carepleaca de pe plaja Kala Nera si care, sub clarul lunii pline, inconjoara GolfulPagasitikos.
Pentrucei care iubesc sporturile nautice, exista posibilitatea de a inchiria jetski-uri,hidrobiciclete sau chiar canoe. Cei careprefera muntele, pot pleca in drumetii si excursii pe celebrele trasee alemuntelui Centaurilor.


Cea mai apropiata plaja: la numai 30 de metri delocatie se afla celebra plaja a satului, premiata cu Blue Flag.Localizare: Studiourile La Luna suntsituate in centrul localitatii Kala Nera, la doar 18 km departare de orasulVolos. Cea mai apropiata plaja se afla la 30m distanta de pensiune, la doar 1km departare se afla plaja din Kato Gatzea, iar cea din Afisou este la 2 km. Panain satele pitoresti Vizitsa si Milies sunt de parcurs doar 8km.

Facilitati hotel:parcare, receptie, serviciu de curatenie in camera la 2 zile, gradina. Pentru ovacanta sigura si linistita, locatia a luat masuri de evitare a supraaglomerariila receptie, astfel check-out-ul va avea loc pana la ora 11:00, iar check-in-ulva incepe la ora 15:00. In plus, in pensiunea este interzis accesul altorpersonae decat cele cazate.

Facilitati camera:
Apartamentelerecent renovate oferta oaspetilor sai toate facilitatile necesare petreceriiunui concediu relaxat.
Pensiuneaisi acomodeaza clientii in 10 camere dispuse pe 2 nivele: 6 camere se afla laparter, iar restul de se regasesc la primul etaj.
Exista3 categorii de camere:
Camereduble cu 2 paturi single;
Cameretriple cu 1 pat dublu si 1 pat single;
Cameretriple cu 3 paturi single;
Fiecarecamera dispune de:
Baieprivata (produse de ingrijire si uscator de par);
Bucatariecomplet utilata (frigider, aragaz electric, ceainic, filtru de cafea, ustensilede bucatarie);
Terasamobilata cu vedere spre munte sau spre mare;
Acces Wi-Fi gratuit;
TV;
Aerconditionat;
Seif;

Fara dar si poate, LaLuna este destinatia ideala pentru cuplurile care doresc sa se relaxeze active si sase bucure de vacanta intr-un peisaj verde, foarte aproape de mare.

**********

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.