Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL OLIMPIC

4 stele

   Jupiter, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL OLIMPIC, Jupiter, Romania

INFORMATII GENERALE

Hotelul Olimpic ofera o gama de servicii de agrement si de relaxare atat pentru copii dornici de joaca si miscare, cat si pentru parintii doritori de odihna si buna-dispozitie.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant (600 de locuri), bar de zi a la carte, terasa a la carte- cu pergola retractabila si perete sticla ghilotina , cu vedere directa la mare, piscina adulti, piscina copii, bar piscina, plaja proprie, terasa - bar pe plaja, loc de joaca pentru copii pe plaja, loc de joaca interior cu sala de animatie, facilitati agrement adulti: biliard, tenis de masa si fitness, internet wireless gratuit in spatiile publice (restaurant, receptie, bar, terasa), sala de conferinte, parcare gratuita - in limita locurilor disponibile, 8 etaje, lift.

Complexul Olimpic va asigura urmatoarele sectoare de agrement:
Sector plaja - plaja privata, umbrele sezlonguri, loc de joaca pentru copii, activitati sportive, terasa-bar in regim a la carte.
Sector piscina - piscina adulti, piscina copii, bar piscina (in regim all inclusive), activitati distractive (aqua gym) si animatie.
Sector relaxare - billiard, tenis de masa, air hokey, mese de foosball, jocuri electronice tip XBOX, sah, table, remy, darts.
Sector copii - Programul distractiv pentru copii si face paiting se va desfasura la locul de joaca interior si spatii dedicate.
Sector fitness exterior - aparate fitness, benzi de alergat, biciclete aparate multifunctionale.
Activitati artistice - spectacole de dans si muzica pentru adulti si copii, numere de magie cu profesionisti in domeniu, divertisment, expozitie caricatura umoristica ( Costel Patrascan).


DESCRIERE CAMERE
Camerele duble sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela magnetica, sistem climatizare centralizata, TV LCD si cablu, seif, minibar, telefon, fierbator cafea/ceai, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de rufe. O parte dintre camerele hotelului au vedere laterala catre mare.

Camerele family sunt localizate la etajul 1 si sunt dotate cu un pat matrimonial si un pat pentru copil- 80/170 cm , televizor, seif, minibar, telefon, fierbator cafea/ceai, fier de calcat, aer conditionat, internet wi-fi, baie proprie cu cabina de dus si uscator de par, balcon dotat cu masuta cu 2 scaune si uscator de rufe.

LOCALIZARE
Hotel Olimpic este pozitionat in centrul statiunii Jupiter, in imediata apropiere a plajei.

POLITICI
Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in).
Incepand de la ora 18:00 se primeste si bratara pentru all inclusive.
Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
Bratara se preda obligatoriu la check - out, nepredarea ei implica plata sumei de 50 lei.

ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARII DE IDENTIFICARE (PRIMITA LA RECEPTIA HOTELULUI), PE TOATA PERIOADA SEJURULUI, PENTRU PACHETELE ALL INCLUSIVE.

PRODUSELE OFERITE LA MIC DEJUN, PRANZ SI CINA SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA RESTAURANTULUI PE PARCURSUL DESFASURARII MESEI.

PRODUSELE OFERITE IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE SE VOR CONSUMA DOAR IN INCINTA COMPLEXULUI, IN TIMPUL SEJURULUI.
HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.

SERVICII MASA
FACILITATI ALL INCLUSIVE COMPLEX HOTELIER OLIMPIC
Pachetul All Inclusive contine cazare, cina in prima zi de cazare, mic dejun, dejun si cina in urmatoarele zile -servite la restaurant, sub forma de bufet si bauturi all inclusive.
In ziua check-out-ului beneficiati de mic dejun si dejun in regim all inclusive.

Pachet de intampinare ( cafea, ceai, 1 apa plata, 1 apa minerala, 2 beri, 2 sucuri). De pachetul de intampinare se beneficiaza o singura data la check- in.

Servirea meselor se va face in regim bufet.
Restaurantul va sta la dispozitie cu un meniu variat de produse culinare din bucataria traditionala si internationala care sa satisfaca in cea mai mare masura preferintele culinare.
Bauturile alcoolice se servesc doar in timpul meselor in restaurant.
Bauturile racoritoare se servesc in spatiile dedicate serviciilor all inclusive intre orele 07:30 -19:00 (apa, ceai, cafea, racoritoare) si bere intre orele 10.00-19.00, cu exceptia pauzelor de curatenie.

MIC DEJUN servit intre orele 07:30-09:30- Masa tip bufet
Bauturi incluse: apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate din gama Pepsi, Prigat de portocale.

DEJUNUL este servit intre orele 12:30- 14.30- Masa tip bufet
Bauturi incluse apa,ceai,cafea,racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi, Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import , bere draft,vin alb/rosu servit la draft.

CINA este servita intre orele 19:30-21:30- Masa tip bufet
Bauturi incluse apa, ceai, cafea, racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi, racoritoare necarbonatate servite la draft din gama Pepsi, Prigat de portocale, bauturi alcoolice autohtone si din import, bere draft,vin alb/rosu servit la draft.
Meniu special a la chef la cina in zilele de joi si duminica.

Bar piscina all inclusive intre orele 9:30 - 19:00 - bere draft si bauturi racoritoare carbonatate servite la draft din gama Pepsi, cafea.
SNACK-URILE
- intre orele 10:30-11:00 vor fi servite produse de patiserie si produse tip snacks ;
- intre orele 17:30-18:00 vor fi servite produse de patiserie, produse tip snacks si cocktail non-alcoolic.
Acestea se vor servi la bar piscina sau in locuri special amenajate.

Clientii care achizitioneaza All Inclusive vor primii bratari la receptie, la check-in, iar turistii au obligativitatea sa le poarte pe toata perioada sejurului si obligativitatea predarii la check - out, nepredarea ei implica plata sumei de 50 lei.

Alte servicii incluse:
- Acces la piscina adulti;
- Acces la piscina copii ;
- Piscinele sunt exterioare si cu apa incalzita in lunile iunie, septembrie si in functie de temperatura;
- Acces la plaja cu sezlong cu saltele pentru adulti, maxim 2/ camera (in limita disponibilitatii);
- Acces la locurile exterioare de joaca pentru copii 3-12 ani;
- Acces la locul de joaca multifunctional cu tobogan;
- Acces la locul interior de joaca cu animatie si activitati specifice pentru copii 3-8 ani;
- Parcare gratuita (in limita disponibilitatii);
- Internet wi-fi gratuit in spatiile publice (Restaurant, receptie, bar, terasa);
- Patuturi tip tarc pentru copii ( in limita disponibilitatii );
- Acces la zone all inclusive entertainment (biliard, tenis de masa, jocuri electronice tip XBOX, program distractiv, fitness gratuit in aer liber cu garantie);
- Scaune speciale pentru copii in restaurant ( in limita disponibilitatii );
- Programul distractiv pentru copii si face paiting se va desfasura la locul de joaca interior;
- Spectacole de dans si muzica pentru adulti si copii, numere de magie cu profesionisti in domeniu.
- Divertisment cultural expozitie caricatura umoristica (Costel Patrascan).

In afara de restaurantul Olimpic, complexul dispune si de terasa ce ofera o vedere spectaculoasa spre mare. La aceasta terasa turistii pot servi masa A LA CARTE - CONTRA COST .
Bauturile servite in barul din incinta hotelului sunt contra cost si NU SUNT INCLUSE IN PACHETUL ALL INCLUSIVE .
In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau A LA CARTE, in functie de numarul de turisti din hotel.
In lunile mai, iunie si septembrie accesul la plaja cu sezlong gratuit va fi numai pentru clientii care au achizitionat pachetul all inclusive.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA (capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii 0- 11 ani)

CAMERA FAMILY (capacitatea maxima este de 2 adulti si 2 copii 0- 15 ani)



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente HOTEL OLIMPIC, Jupiter, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL OLIMPIC prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL OLIMPIC?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL OLIMPIC?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL OLIMPIC?

La Hotel Olimpic din Jupiter, accesul se face pana cel tarziu la ora 18:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL OLIMPIC este potrivita pentru copii?

Da, hotelul este potrivit si pentru familiile cu copii. Acesta dispune de locuri de joaca pentru copii, piscina pentru copii, ofera activitati distractive si animatie.

HOTEL OLIMPIC accepta animale de companie?

Politica hotelului nu accepta accesul cu animale de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL OLIMPIC?

Hotelul Olimpic dispune de plaja privata, loc de joaca pentru copii, piscina adulti, piscina copii, activitati distractive si animatie.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL OLIMPIC?

Da. Hotelul Olimpic funtioneaza in sistem all inclusive. Se servesc astfel cele trei mese principale (mic dejun, pranz si cina), la care se adauga gustari si bauturi.

Exista parcare privata la HOTEL OLIMPIC?

Da. Hotelul dispune de parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile

Locatie HOTEL OLIMPIC, Jupiter, Romania