Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL METEOR, Jupiter

Amabilitatea si ospitalitatea au fost dintotdeauna doua trasaturi de caracter reprezentative pentru romani, iar Hotel METEOR doreste sa demonstreze acest lucru celor care il viziteaza. Masuri impotriva riscului infectarii cu virusul SARS-COV2 : • Locatia-hotel METEOR fiind amenajata pe o suprafata considerabila ne permite reamenajarea spatiilor comune (receptie , terasa) • S-a realizat o dezinfectie totala a complexului impotriva covid-19. • Toate substantele folosite in dezinfectare sunt avizate de Ministerul Sanatatii. • Promovarea prin afise informative a normelor de siguranta sanitara impotriva covid-19. • S-au amplasat la toate intrarile principale din complex covorase antibacteriene de decontaminare, spatii dotate cu dispozitive de dezinfectat. • Pentru pastrarea distantei sociale recomandate am asigurat culoare prestabilite in zonele aglomerate si am marca locurile de asteptare la receptie, lift si terasa. • La receptie s-a instalat panou din plexiglas,separand zona dintre receptioner si client. • La fiecare etaj s-au instala dispozitive cu dezinfectanti iar accesul in lift fiind permis conform normelor impuse de autoritati. • Vom dezinfecta toate punctele de contact utilizate fregvent de turisti. • Accesul pe terasa complexului si iesirea de pe aceasta se pot face pe culoare diferite. • Locurile la mese pe terasa vor fi adaptate in conditii optime de siguranta pentru servirea meselor (mic dejun,pranz,cina) iar mesele vor fi amplasate la o distanta de 2 m intre scaune, numarul de persoane la o masa fiind limitat la max.4 persoane. • Accesul la plaja se face printr-un hol spatios din interiorul hotelului iar sezlongurile vor fi departate la o distanta considerabila si igienizate dupa fiecare utilizare. • Monitorizarea zilnica a sanatatii angajatilor unitatii si obligativitatea masurarii temperaturii acestora. • Personalul va purta masca si manusi si va fi informat permanent in ceea ce priveste masurile de siguranta anticovid ce trebuie respectate. • In acest sezon 2020 MICUL DEJUN / BUFET SUEDEZ (de la minin 60 persoane inscrise conf.contract) va fi cu servire efectuata de personalul unitatii. • Datorita restrictiilor impuse de autoritati,in acest sezon nu vom putea asigura accesul la parcul de joaca pentru copiii turistilor cazati in unitatea noastra. Pe parcursul intregului sezon 2020 vom fi la curent si vom aplica toate masurile igienico-sanitare anticovid impuse de autoritati.

Descriere camere:
Dotari camere: mobilier nou, aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -(10 camere nu au balcon), mobilier de balcon (masute cu 2 scaune), pardoseala din gresie, tamplarie PVC si geam termopan, protectie antiinsecte, mobilier nou. Dotari camere DeLux: mobilier nou, mochetata, draperii si perdele noi, televizor incorporat in oglinda, uscator de par. Toate camerele au vedere laterala spre mare. Număr total camere: 223 Duble: 214 dintre care :188 camere standard si 26 camere delux Garsoniere: 9 - garsoniera dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila.
Descriere facilitati:
Dotari generale: 3 lifturi, parter si 8 nivele, receptie moderna, restaurant propriu amplasat pe malul marii (300 locuri), bar de zi , terasa (96 locuri), braserie pe plaja (96 locuri), seif, inchiriere jocuri table, remi si rachete de badminton, sala de conferinte complet utilata (150 locuri - congres), spatii verzi amenajate cu scaune, mobilier de gradina si umbrele, parc de joaca pentru copii, parcare contra cost in limita locurilor disponibile, sezlong si umbrela de plaja contra cost in limita numarului disponibil, internet priza si Wi-Fi, carucior pentru copii, patut gratuit pentru copii cu varsta 0 – 2 ani, scaunel gratuit pentru servit masa pentru copii; * La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei. Nu se admit animale de companie. Servicii: Servicii fara plata : - Pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie. Hotelul este exonerat de raspundere in cazul in care turistii pastreaza obiectele de valoare si valorile in alt loc (camera, masina, etc) decat in seiful de la receptie; - Asigurarea la cerere a jocurilor de table, remi; - Primirea si predarea corespondentei; - Furnizarea de informatii turistice, informatii CFR, informatii transport auto; - Transmisii fax national maxim doua pagini; - Acces la un sistem cu iesire la internet (intre 15 si 30 minute in functie de solicitari); - Trezirea turistilor; - Internet Wi – Fi. Distractie: parc de joaca pentru copii.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii Jupiter, intre hotelurile Cometa si Capitol, la 20 m de plaja. Plaja: nisipoasa, cu intrare lina sau putin abrupta in mare, cu pietre mici.
Politici:
Taxa de parcare este de 7 Lei / zi / autoturism. Parcarea se asigura in limita locurilor disponibile. Unitatea hoteliera nu este raspunzatoare pentru situatia in care turistii nu gasesc loc de parcare pentru autoturismul propriu in parcarile amenajate din incinta hotelului. Parcarea autoturismului pe terenul apartinand societatii, chiar neamenajat ca parcare, se considera parcare si se va percepe taxa de parcare. Locul de parcare nu se poate rezerva. In cazul parasirii locului initial, la intoarcere, este posibil sa fie repartizat un alt loc de parcare. Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 si se incheie la ora 12.00. Este INTERZIS : • Utilizarea oricaror aparate electrice pentru prepararea hranei, incalzirea apei, etc; • Utilizarea oricaror masinii de gatit / aparate cu flacara deschisa; • Prepararea hranei in camera; • Pastrarea obiectelor de valoare si valorilor in alte locuri decat in seiful de la receptie; • Primirea in camera a altor persoane decat cele declarate la receptie; • Depasirea orelor de vizita. Intervalul de vizita este 08.00 – 22.00.
Servicii masa:
Se asigura la TERASA METEOR. Serviciile de masa se asigura in regim bufet suedez pentru micul dejun si a la carte pe baza de bonuri valorice (pentru toate mesele – mic dejun, pranz, cina). Micul dejun se asigura in varianta bufet suedez numai daca la masa se vor inscrie minim 60 persoane. Pana la atingerea numarului de 60 de persoane micul dejun se asigura a la carte si se plateste cu bonuri valorice. Pentru varianta micului dejun a la carte nu se aplica gratuitatea pentru UN copil cu varsta pana la 7 ani. Micul dejun bufet suedez este servit intre orele 07.30 – 09.30. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 35.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 50.00 Lei / zi / persoana; Cina = 50.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii: Mic Dejun - copiii 0- 17.99 ani achita 100% tarif de adult; Pranz si Cina - copiii 0-6.99 ani achita 50% din tariful de adult; - copiii peste 7 ani achita 100% tarif de adult;
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): CAMERA DUBLA STANDARD- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 15.99 ani sau 2 adulti si 1 copil peste 16 ani. - un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, al 2-lea copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani achita 50% din tariful de cazare pentru un adult si beneficiaza de pat sulimentar. - un copill cu varsta cuprinsa intre 7- 15.99 ani achita 50% din tariful de cazare pentru un adult si beneficiaza de pat suplimentar, al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 7- 15.99 ani achita 20% din tariful de cazare pentru un adult, fara pat suplimentar; - un copil peste 16 ani achita 75% din tariful de cazare pentru un adult si beneficiaza de pat suplimentar. - al 3-lea adult achita 75% din tariful de cazare pentru un adult si beneficiaza de pat suplimentar. Nu se admit in camera mai mult de trei adulti. Familiile formate din doi adulti si doi copii cu varsta mai mare de 16 ani achita doua camere duble; In camera se admite doar un singur pat suplimentar. (in camera cu 1 adult): - un copil indiferent de varsta insotit de 1 adult – se achita camera dubla integral. - doi copii cu varsta 0-6.99 ani insotiti de 1 adult – se achita camera dubla integral. CAMERA DUBLA DELUX- capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 15.99 ani. - un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; - un copill cu varsta cuprinsa intre 7- 15.99 ani achita 50% din tariful de cazare pentru un adult si beneficiaza de pat suplimentar. (in camera cu 1 adult): - un copil indiferent de varsta insotit de 1 adult – se achita camera dubla integral. - doi copii cu varsta 0-6.99 ani insotiti de 1 adult – se achita camera dubla integral.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 150 locuri dotata cu: flipchart, videoproiector, aer conditionat, sonorizare, laptop, wi-fi.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL METEOR, Jupiter

Restaurant
Terrace
Room TV
Children playground
Private bathroom
Conference room
Free Wireless Internet
Airconditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Elevator
Minibar
Safety Deposit Box at reception
Payed Parking

Locatie HOTEL METEOR, Jupiter