Cere oferta Cere oferte
Vacante

Villa Kamari Star

2 stele

   Kamari Monolithos Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Villa Kamari Star, Kamari - Monolithos, Grecia

Kamari star te invita sa explorezi cea mai frumoasa si cea mai romantica insula.In 1645 IH a parut Caldera, in urma altor eruptii au aparut si celelalte doua insule vulcanice din 157IH i pana in secolul 20 1950.Exista multe motive pentru care aceasta insula este faimoasa, printre care si conexiunea intre Thira si Atlantis, Jules Verne a facut aceasta insula faimoasa datorita cartilor cu titlul '20 leghe sub mare' si Insula misterioasa.
Villa kamari este construita in stil traditional, localizata in Kamari, in aropierea promenadei din Kamari si la 60 m de plaja de pietris si nisip negru.
Facilitati hotel: bar / lounge si un snack bar, Acces la internet wireless este gratuit in zonele publice, parcare
Dotari camere:Villa dispune de 33 camere dotate cu aer conditionat, uscator de par,frigider, acces la Wi-Fi in camere cu plata, iar studiorile sunt dotate cu bucatarie si ustensile de bucatarie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Villa Kamari Star, Kamari - Monolithos, Grecia