Cere oferta Cere oferte
Vacante

Oxygen Seaside

2 stele

   Kamari Monolithos Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Oxygen Seaside, Kamari - Monolithos, Grecia

Hotelul este situat intr-o zona linistita pe plaja din Kamari, acesta ofera vedere atat la munte cat si la mare.Centrul statiunii Kamari se afla la 2 minute de mers pe jos, Fira este la o distanta de 15 minute cu transportul public, iar statia este la 40m distanta de hotel.Este un hotel mic, pe plaja decorat in stil traditional cu numai 9 camere.
Facilitati:24 hour check out service,TV lounge, turistii dispun de serviciile hotelului Black Sand , hotelul sora al acestuia, micul dejun se serveste la acest hotel.Piscina in cadrul hotelului nu este dar se poate folosi piscina hotelului Black sand aflat la 5 minute de mers pe jos.
Hotelul ofera 3 camere duble superior cu vedere la mare 2 camere triple, 1 family, 2 junior suite.Camerele sunt dotate cu frigifer, AC, TV satelite,uscator de par,Internet WIFI gratuit.
http://oxygenseasidehotel.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Oxygen Seaside, Kamari - Monolithos, Grecia