Cere oferta Cere oferte
Vacante

Nissaki Beach

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Nissaki Beach, Insula Naxos, Grecia

Descriere: Situat chiar pe plaja din Agios Georgios, Hotelul Nissaki Beach, de 4 stele, ofera spasii de cazare in stil boutique dupa stilul minimal cicladic. Hotelul are piscina cu o cada cu hidromasaj inconjurata de palmieri, precum si un restaurant la malul marii.

Localizare: Hotelul Nissaki Beach este localizat in asezarea traditionala Agios Giorgios, la 2 km de aeroport, 800 de metri de port si 200 de metri de oras. Acest stabiliment este construit pe exotica si nisipoasa plaja cu ape albastru turcoaz.

Facilitati hotel: Camera de zi cu TV, restaurant, bar interior si exterior, piscina cu zona de hidromasaj, parcare, camere pentru persoanele cu dizabilitati

Dotari camere si suite: aer conditionat, internet cu fir, TV prin satelit, DVD player, telefon, telefon in baie, frigider si aparat pentru espresso. Capacitate: Hotelul renovat are 2 camere family, 12 suite superioare si 9 camere standard cu vedere la piscina si la mare. Toate sunt decorante elegant, cu geamuri mari, bai frumoase, echipament modern, verande si balcoane comfortabile, mobilier modern si lumina naturala, acestea constituind alegerea ideala de cazare in orasul Naxos.

Website: www.nissaki-beach.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Nissaki Beach, Insula Naxos, Grecia