Cere oferta Cere oferte
Vacante

Lagos Mare

4 stele

   Insula Naxos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Lagos Mare, Insula Naxos, Grecia

Localizare: La 500 de metri de plaja Ag. Prokopios si la 3.5 km de Orasul Naxos

Facilitati Hotel: service 24h, piscina, piscina pt copii, loc de joaca pentru copii, restaurant, camera de zi cu TV, sala de conferinte, sala de fitness, centru spa, jocuri de interior, seif, serviciu de baby sitting, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, parcare, spalatorie

Dotari camera: aer conditionat, TV prin satelit, telefon, PC, mini bar, uscator de par, baie modern echipata. Capacitate: 30 de camere spatioase si suite

Website: www.lagosmare.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.